Ihana aurinkoinen lomamme alkaa olla loppusuoralla ja paluu pimeään koleaan Suomeen sekä kiireiseen arkeen on taas edessä. Sitä ennen kuitenkin vielä ihania aurinkoisen värikkäitä kuvia viimeiseltä lomaviikolta ja kokemuksia meidän toisesta Airbnb-majoituksestamme Puerto de la Cruzissa.

Viimeinen lomaviikko olikin rauhallisen alkuloman jälkeen mukava viettää alakylässä kaupungin hulinan, ihmisvilinän ja kauppojen keskellä. Lisäksi äitini saapui myös lomalle Puerto de la Cruziin, joten saatiin seuraa päivälenkeille. Äitini on tainnut käydä ensimmäistä kertaa Puerto de la Cruzissa jo 40 vuotta sitten, joten hän tuntee kaupungin vielä paremmin kuin me.

Airbnb-majoitus kaupunkialueella

Jos olimmekin tyytyväisiä ensimmäiseen Airbnb-majoitukseemme yläkylässä, niin tämä toinen asunto alakylässä ylitti odotuksemme vielä paremmin. Maksoimme tästä asunnosta palvelumaksuineen 49 euroa/yö (varaus tehty heinäkuussa). Linkki asuntoon löytyy täältä. Kuvat asunnosta ja sisustuksesta ovat hyvin realistisia ja paikkaansa pitäviä. Itse asiassa asunto on paljon avarampi ja tilavampi verrattuna kuvien antamaan vaikutelmaan.

Tämä Airbnb-majoitus sijaitsee viisikerroksisen kaupunkikerrostalon kolmannessa kerroksessa, mutta käytettävissä on hissi. Asunnon parvekkeelta on sivuttainen merinäköala talojen lomasta rantabulevardin suuntaan. Ne jotka tuntevat Puerto de la Cruzin tunnistavatkin varmaan paikan, josta Loro Parquen kaupunkijuna lähtee Mc Donaldsin edustalta. Lago Martianezin merivesialtaat sijaitsevat lähettyvillä myös. Talon edustalta lähtee viihtyisä kävelykatu ja rantabulevardi on myös nurkan takana. Päivisin kadun ja liikenteen äänet kuuluivat asuntoon, mutta öisin oli tosi rauhallista, eikä asuntoon kuulunut juurikaan mitään meteliä.

 

airbnb-majoitus kaupunki puerto de la cruz

Asunnon hyvät ja huonot puolet

Pidimme asunnossa erityisesti modernista sisustuksesta ja ilmeestä. Kylpyhuone oli tilava ja moderni. Käytettävissä oli myös pesukone, joten saimme taas kätevästi pestyä pyykkiä. Makuuhuone oli tilava ja sisustus modernia. Sängyissä oli ihanat peitot pussilakanoineen sekä tosi hyvät tyynyt. Sängyt olivat ehkä pikkaisen kovat meidän makuumme, koska joustinpatjan päällä ei ollut sijauspatjoja. Mutta hyvin nukuimme silti!

Oleskelutilassa oli tyylikäs ja toimiva keittiö. Tykkäsimme erityisesti siitä, että isoon jääkaappiin kuului myös pieni pakastinosio ja että käytettävissä oli keraamisen lieden lisäksi myös uuni. Oleskelutilassa oleva sohva oli tyylikäs ja tosi hyvä istua. Tv oli ehkä pikkaisen liian pieni meidän makuumme, koska tekstitystä ei oikein nähnyt lukea sohvalta käsin. Wifi toimi tosi hyvin koko oleskelumme ajan. Kiva lisä oli myös se, että asunnosta löytyi arkikäyttöön tarvittavia asioita, kuten esimerkiksi rantapyyhkeet ja jopa aurinkorasvaa.

Tämä asunto olisi aivan täydellinen meidän makuumme, jos käytettävissä olisi vielä aurinkoinen parveke. Nytkin oli kiva välillä istua parvekkeella katsomassa kaupungin vilinää, mutta aurinko ei yltänyt parvekkeelle oikeastaan ollenkaan. Hyödynsimmekin viimeisen viikon upeat aurinkoiset säät käymällä läheisillä merivesialtailla ja Playa Jardin -rannalla. Merivesialtaat ovat kyllä hieno paikka viettää aurinkoinen päivä. Sisäänpääsymaksu sinne on 5,50 euroa per henkilö. Playa Jardinin mustahiekkaiselle rannalle oli asunnolta 1,5 kilometrin kävelymatka.

Kaikenkaikkiaan kuitenkin voi sanoa, että tämä oli viiden tähden Airbnb-majoitus!

Alla tunnelmaa Playa Jardin -rannalta.

playa jardin puerto de la cruz

Unelmaelämää Puerto de la Cruzissa

Hyvien kokemustemme jälkeen tulemme varmasti jatkossakin hyödyntämään Airbnb-majoitusta Puerto de la Cruzissa. Olimme kyllä nyt osanneet valita todella hyvät majoituskohteet lomallemme. Pääsimme oikeastaan jo elämään hetkeksi unelmaelämäämme, jossa enemmänkin asumme kuin lomailemme talvet Teneriffalla ja samalla pyöritämme omia yrityksiämme.

Nytkin tällä lomalla saimme molemmat hoidettua yritystoimintaamme rennon lomailun, pitkien kävelylenkkien ja rannalla loikoilun ohella. Olemme molemmat päivätöissä vaativissa asiantuntijatehtävissä, joten omien sivutoimisten yritysten pyörittäminen näin lomalla tuntui ihan luksukselta! Mies hoiti asiakassuhteitaan Skypen välityksellä ja minä aamuvirkkuna tein asiakastöitäni yleensä klo 4-9 välillä aamuisin tai sitten iltaisin päivän pimetessä. Aika unelmatyöpäivä on kyllä, kun heti aamusta on työt jo hoidettu ja loppupäivän voi loikoilla rannalla tai tehdä hengailulenkkejä ja etsiä geokätköjä!

Jos jollekin heräsi mielenkiinto, että minkälaista yritystoimintaa me oikein pyöritämme lomalta käsin, niin näistä linkeistä voi käydä kurkkaamassa:
Toivon Tuuli
Web Design Tiina Kärki.

 

 

Nyt vielä ehdimme nauttia viimeisestä aurinkoisesta päivästä tällä lomallamme, mutta ei kuitenkaan viimeisestä tänä vuonna, koska marraskuun lennot Puerto de la Cruziin on jo varattuna! Ihania päiviä teille onnekkaille, jotka saatte jäädä vielä nauttimaan olostanne Teneriffalle!

P.S. Jos jollakin olisi tiedossa juuri se meidän ”unelma-asunto” Puerto de la Cruzissa (vuokralle), niin saa laittaa vinkkiä osoitteeseen tiinan.omat(at)gmail.com . Toiveina siis moderni/remontoitu asunto jossa modernit kalusteet, erillinen makuuhuone, hyvin varusteltu keittiö uunilla ja isolla jääkaapilla, hyvät sängyt, peitot ja tyynyt, tukeva ja tilava sohva, moderni isohko tv, erittäin hyvin toimiva wifi-yhteys, ilmastointi/lämmitys sekä iso aurinkoinen terassi ja parveke (uima-allasalue plussaa). Ei ole väliä, onko ylä- tai alakylässä, mutta mielellään kävelymatkan etäisyydellä Puerto de la Cruzin ydinalueesta.

meri aaltoineen puerto de la cruz